najava

Redovita sjednica VSTV-a BiH 12. siječnja u Sarajevu

VSTV BiH
06.01.2017.
u 15:01

Redovita sjednica Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH (VSTV) će biti održana u četvrtak, 12. siječnja 2017. godine, s početkom u 9 sati. Dnevni red sjednice objavljen je na web stranici VSTV-a BiH. 

Sjednica je otvorena za javnost i praćenje sjednice će se ostvariti u sjedištu VSTV-a BiH, u posebnoj prostoriji putem videolinka, uz obveznu najavu dolaska najkasnije 48 sati prije održavanja sjednice. 
  
Svi zainteresirani za praćenje sjednice mogu dostaviti svoj zahtjev za praćenje sjednice putem e-maila na adresu vstvbih@pravosudje.ba ili pisanim putem na adresu VSTV-a BiH. Zbog prostornih kapaciteta sale, praćenje sjednica će biti omogućeno ograničenom broju osoba, prema redoslijedu prijave, o čemu će VSTV BiH voditi evidenciju i blagovremeno obavještavati prijavljene posjetitelje. 
  
Prema Poslovniku VSTV-a BiH, sjednice VSTV-a BiH će biti isključene za javnost samo u izuzetnim slučajevima, konkretno u dijelu sjednice u kojem se provodi postupak glasovanja; kada VSTV BiH odlučuje o žalbama na odluke drugostupanjske disciplinske komisije ili donese odluku kojom točku dnevnog reda ili dio diskusije proglašava zatvorenim za javnost. Ograničenja u pogledu javnosti sjednica donesena su s ciljem zaštite podataka koji su zakonom, drugim propisom ili aktom označeni kao tajna, radi zaštite privatnosti i osobnih podataka, te kada VSTV BiH raspravlja o pitanjima koja mogu naštetiti ugledu ili integritetu pravosuđa, odnosno nositelja pravosudnih funkcija, priopćeno je iz VSTV.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?