Izaslanstvo FBiH u Bugojnu

Razgovori o stanju u Bugojnu, odnosima između Hrvata i Bošnjaka i projektima

22.06.2018.
u 12:48

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, dopredsjednica Federacije BiH Melika Mahmutbegović i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić posjetili su općinu Bugojno i tom prigodom razgovarali s načelnikom općine Hasanom Ajkunićem, predsjedateljem Općinskog vijeća Bugojno Igorom Vrljićem i dužnosnicima u općini Bugojno.

Na sastanku je razgovarano o stanju u općini Bugojno, odnosima između Hrvata i Bošnjaka i o projektima koji su važni za ovu općinu i za čiji realizaciju je potrebna potpora Federacije BiH.

Tijekom sastanka, federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić i općinski načelnik Hasan Ajkunić potpisali su Ugovor o sufinanciranju projekta "Utopljavanje zgrade i kazališne dvorane "Hrvatskog doma" Bugojno, za čiju realizaciju je Federalno ministarstvo prostornog uređenja izdvojilo 50 000 KM. 

Sudionici sastanka u Općini Bugojno bili su i: predsjednik Kluba koalicije hrvatskih stranaka u Općinskom vijeću Bugojno Miroslav Zelić, predsjednica HKD "Napredak" podružnica Bugojno Dubravka Vukadin i predsjednik ŽO HDZ-a BiH ŽSB i član Odbora za očuvanje nacionalnih spomenika BiH Radoje Vidović.

Nakon sastanka u Općini, upriličen je i obilazak zgrade "Hrvatskog doma" Bugojno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?