Predsjedništvo BiH

Ratificiran Ugovor o granici između BiH i Crne Gore

Predsjednistvo BiH
12.01.2016.
u 19:54

Predsjedništvo BiH je prihvatilo predloženi termin službenog posjeta šeika Tamim Bin Hamad Al-Thanija BiH 29. i 30. siječnja

Predsjedništvo BiH ratificiralo je danas Ugovor o granici između BiH i Crne Gore. Također, prihvatilo je predloženi termin službenog posjeta šeika Tamim Bin Hamad Al-Thanija, emira Države Katar, Bosni i Hercegovini, 29. i 30. siječnja 2016. godine.

Ratificiran je i Amandman na Sporazum o grantu u okviru Programa IPA 2009 za BiH - Poboljšanje infrastrukture regionalne osnovne prometne mreže u BiH - željeznički promet, koji je zaključen između Europske investicijske banke i BiH, kao i Sporazum između BiH i Švedske o razvojnoj suradnji.

Donesena je Odluka o prihvaćanju Sporazuma o zajmu između BiH i OPEK Fonda za međunarodni razvoj (OFID) - Projekt razvoja ruralnog poduzetništva, te Odluku o prihvaćanju Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Njemačke o financijskoj suradnji u 2013. godini, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Na današnjoj sjednici Predsjedništvo BiH je ratificiralo Aneks četiri Sporazuma između BiH i Norveške o financiranju projekta u korist pravosuđa i/ili sudova i tužiteljstava u BiH, te Sporazum između Vijeća ministara BiH i Vlade Srbije o izgradnji međudržavnog mosta preko rijeke Drine s pratećim putnim objektima na lokaciji Bratunac-Ljubovija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije