Milorad Dodik

Raspisat ću izbore u RS, ako će istog dana biti i na razini BiH

milorad dodik
23.01.2016.
u 15:39

"Pun sam energije i bit ću predsjednik još tri godine, nakon čega ću se ponovno kandidirati i pobijediti", rekao je Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je kako je spreman raspisati izbore u Srpskoj, ukoliko će istog dana biti održani i na razini BiH. Dodik, koji je predsjednik SNSD-a, naveo da je to njegov odgovor oporbi u Republici Srpskoj koja stalno traži izbore.

"Pun sam energije i bit ću predsjednik još tri godine, nakon čega ću se ponovno kandidirati  i pobijediti. To ću učiniti jer imam protivnike u oporbi koji su loši ljudi, koji ne mogu osobni osjećaj prevazići baveći se politikom. Ljudi koji mrze ne mogu voditi nikoga. Ja nikoga ne mrzim, oni me raduju i daju snagu da idem dalje", rekao je Dodik novinarima u Derventi nakon sastanka s općinskim odborima SNSD-a iz Izborne jedinice četiri, javlja Srna. 
On je dodao da je potreban konsenzus za održavanje svih izbora, te da će SNSD dati pristanak za njihovo održavanje.

Dodik je podsjetio kako je SDS nedavno izašao u javnost i rekao da ima većinu u Narodnoj skupštini RS i da je Mićo Mićić kandidat za predsjednika (Vlade).
"Vidljivo je da to nije bila istina. Sljedeća njihova faza je traženje izbora, a ako i to ne uspije idu na radikalizaciju političke situacije", zaključio je Dodik.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije