Bivša misica:

Raspao mi se brak zbog loše operacije grudi

grudi
17.01.2017.
u 18:30

Prva operacija grudiju bivše miss Engleske skoro je završila fatalno. Nezgoda joj je, kaže, uništila samopouzdanje, zbog čega joj je propao brak s nogometašem Jamiejem O'Harom.

Danielle Lloyd (33) sedmi je put 'otišla pod nož' ne bi li ispravila štetu učinjenu nakon prve operacije 2012. godine. Naime, bivšoj misici su implantanti eksplodirali jer je u grudima, ispod mišića, imala golemi ugrušak krvi. 

- Skoro sam umrla. Izgubila sam jako puno krvi, bilo je ozbiljno. Bila sam shrvana kada sam shvatila da više neću imati grudi, koža mi je visjela, bilo je odurno - ispričala je Danielle pred kamerama showa 'Celebrity Botched Up Bodies'. Grudi su joj se, kaže, smanjile za dva broja. 

Lloyd priznaje da je sve to jako utjecalo na njen brak s nogometašem Jamiejem O'Harom , jer više nije imala samopouzdanja. 

- Nisam htjela da me više ikad vidi golu - rekla je bivša Miss Engleske. 

Njen bivši suprug nedavno je ušao u Celebrity Big Brother, gdje otkriva detalje svojeg braka s Danielle. Misica se zbog toga trenutno boji izaći u javnost.

 - Ne moram ni gledati show, svi mi javljaju što govori svake sekunde. Zbog njega me napadaju internetski 'zlostavljači' - požalila se Danielle. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?