Marin Radišić

Novi načelnik Čitluka najavio reformu javne uprave i nastavak rada na infrastrukturnim projektim

Marin Radišić
04.10.2016.
u 13:07

Jedna od osnovnih stvari na kojoj ćemo raditi jeste reforma javne uprave kako bi općinske službe bile bolje i kvalitetnije, rekao je Radišić.

Prema još nepotvrđenim rezultatima nedjeljnih općinskih izbora, načelnik općine Čitluk u sljedećem mandatnom razdoblju bit će kandidat HDZ-a BiH Marin Radišić, koji je dobio podršku 55 posto izašlih birača.

Radišić je zahvalio svim građanima koji su obavili svoju građansku dužnost te je najavio kako će se maksimalno angažirati na realizaciji programa na temelju kojeg mu je i povjeren mandat.

- Jedna od osnovnih stvari na kojoj ćemo raditi jeste reforma javne uprave kako bi općinske službe bile bolje i kvalitetnije. Tu smo imali dosta primjedbi na brzinu rješavanja predmeta i svakako ćemo se maksimalno angažirati kako bismo to ispravili - izjavio je za Fenu Radišić.

Najavio je i nastavak rada na infrastrukturnim projektima, kao i proširenje gospodarske zone sa svrhom privlačenja novih investitora i otvaranja novih radnih mjesta.

- Što se tiče financija, općinski proračun je takav kakav je i tu nemamo prevelikoga prostora za veće investicije. Stoga će od ključne važnosti biti suradnja s višim razinama vlasti, a tu će nam sada biti lakše jer postoji stranačka vertikala od lokalne, preko županijske, do federalne i državne vlasti. Na svim tim razinama vlasti sada je HDZ BiH i bit će nam lakše realizirati neke projekta, što u nekim ranijim razdobljima nije bio slučaj jer nismo imali podršku viših razina - zaključio je Radišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?