zbog vrućina

Putovanja planirati u jutarnjim ili večernjim satima

putovanje
22.07.2016.
u 09:56

U Bosni i Hercegovini jutros se promet odvija usporeno ili uz kraća zadržavanja na dionicama s aktualnim sanacijskim radovima.

S obzirom na to da se i danas očekuje toplo vrijeme, vozačima se savjetuje da duža putovanja planiraju u jutarnjim ili večenjim satima, a ukoliko ipak putuju tijekom dana, da prave češće pauze. 

Povremene polusatne obustave zbog deminiranja terena aktualne su tijekom dana na magistralnom putu M-1.8 Lončari-Orašje, u blizini mjesta Dusine. 

Prema informacijama prikupljenim od granične policije BiH, na GP Doljani ovoga jutra pojačan je izlazak vozila iz BiH (zadržavanja su do 30 minuta). Zbog radova na području Hrvatske, na GP Orašje-Županja vozila tijekom dana prometuju usporeno u oba smjera. 

Apelira se na vozače da prije polaska na putovanje provjere svu potrebnu dokumentaciju, kao i važnost svih dokumenata neophodnih za prelazak granice, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?