Žepče

Prvi Memorijalni turnir u odbojci ‘Monika Antolović’ na kojem su nastupili timovi Zavidovića i Maglaja...

12.04.2016.
u 12:53

Uz slogan ‘Mir je moj put’, održan je prvi Memorijalni turnir u odbojci ‘Monika Antolović’ u Žepču, na kojem su nastupili timovi iz Zavidovića i Maglaja te srednjoškolci iz Žepča, u znak sjećanja na Moniku Antolović koja je nedavno poginula u prometnoj nesreći, u kojoj su smrtno stradala tri mlada života.

Organizatori turnira su Odbor za međureligijsku suradnju Žepče i Srednja mješovita škola Žepče, uz potporu Međureligijskog vijeća BiH, Catholic Relief Servicea i PRO budućnosti. Prema riječima organizatora, cilj turnira koji nosi ime po Moniki Antolović, bivšoj članici Ženskog odbojkaškog kluba Žepče i učenici Srednje mješovite škole Žepče, jest djelovati kod mladih da ne voze u alkoholiziranom stanju, s obzirom da je sve učestalija pojava neodgovornosti u prometu mladih ljudi koji voze pod utjecajem alkohola, a istovremenu promovirati različitosti i toleranciju među mladima različitih nacionalnosti i vjerskih opredjeljenja. Na turniru su sudjelovali Ženski odbojkaški klubovi iz Zavidovića i Žepča, Odbojkaški klub Maglaj i Škola odbojke Žepče te ekipe učenika Srednje mješovite škole.

U natjecateljskom dijelu sudjelovali su: ŽOK Zavidovići i OK Maglaj te Škola odbojke Žepče i ŽOK Žepče.

Prvo mjesto na turniru osvojio je ŽOK Žepče, drugo mjesto osvojio je OK Maglaj i na trećem mjestu se našla Škola odbojke Žepče. Na svečanom otvaranju turnira nazočnima su se kratko obratili Izet ef. Eđendić, ispred Međureligijskog vijeća Žepče, općinski načelnik Mato Zovko te ravnatelj SMŠ Žepče Zijah Malićbegović, koji je ujedno i proglasio turnir otvorenim. Organizatori se nadaju da će ovaj turnir postati tradicionalnim. Po završetku Memorijalnog turnira zahvalnice klubovima je uručio pomoćnik ravnatelja SMŠ Žepče, Ivica Penić, dok je medijima koji prate aktivnosti OMS-a Žepče, tehničkim suorganizatorima i financijskim sponzorima, zahvalnice uručio predsjedatelj OMS-a Žepče Izet ef. Efendić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije