Studentski zbor SUM-a

Prva pomoć u vrijeme pandemije COVID-19

21.04.2021.
u 10:05

Kao što je već poznato Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizira Tjedan zdravlja. 
U trećem danu Tjedna zdravlja, Studentska sekcija za hitnu medicinu održati će radionicu prve pomoći pod nazivom „Prva pomoć u vrijeme pandemije COVID-19“. Radionica počinje u 17:00 sati, a možete je pratiti na ovoj poveznici.

"Radionicu će voditi educirani članovi Studentske sekcije za hitnu medicinu koji su završili edukaciju edukatora iz prve pomoći pod vodstvom dr.med. Jeremije Radovića, spec. urgentne medicine. Studenti će imati priliku ponoviti i naučiti kako pomoći osobi koja je izgubila svijest, jako krvari, osobi koja ima srčani udar i još mnogo toga.“ izjavio je predsjednik Studentske sekcije za hitnu medicinu Matej Lovrić, te dodao: "Prva pomoć spašava živote!“

Prvi dan Tjedna zdravlja  na dvije lokacije se mjerio tlak i šećer. Oko 400 ljudi se pridružilo akciji. Drugi dan Tjedna zdravlja bio je u online okruženju. Nutricionistica Nevena Ćorić održala je predavanje na temu „Kako čitati deklaracije na prehrambenim proizvodima i kako odabrati zdravi proizvod“. Na predavanju je sudjelovalo više od 40 studenata i ostalih zainteresiranih osoba.

Studentski zbor pozvao je Studentsku sekciju za hitnu medicinu da danas održi treću po redu radionicu naziva "Prva pomoć u vrijeme pandemije COVID-19". Radionicu možete pratiti i preko ovog linka.

Ovim putem Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru poziva sve studente i ostale zainteresirane osobe da im se pridruže na ovom edukativnom sadržaju u 17:00 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije