zagreb

Prstenov Poslovni forum Zagreb 2017

27.06.2017.
u 15:15

Dopredsjednik RS Josip Jerković nazočio je danas 27.6.2017. godine na tradicionalnom poslovnom forumu Udruge bosanskih Hrvata PRSTEN 2017. koji se održao u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu.

Isti se održao u dvorani HGK-a u organizaciji Udruge bosanskih hrvata PRSTEN i Hrvatske gospodarske komore. Nazočili su mnogi predstavnici zakonodavne, izvršne i sudbene vlasti Republike Hrvatske, gospodarstvenici i gosti iz BiH.

Skupu su se uvodno obratili predsjednik Udruge PRSTEN Mijo Marić, predsjednik HGK Luka Burilović, ministar zaštite okoliša i energetike Vlade RH Tomislav Ćorić, ministar uprave Vlade RH Lovro Kuščević, potpredsjednica Vlade RH i ministrice gospodarstva maloga i srednjega poduzetništva i obrta Vlade RH Martina Dalić, te izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Marko Jurčić.

Cilj održanog foruma su identifikacija ključnih elemenata za unaprjeđivanje poticajnog poduzetničkog okruženje u jugoistočnoj Europi s posebnim naglaskom na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, upozoriti na slabosti postojećih zakonskih rješenja i posljedica na poslovanje, ukazati na mogućnost unaprjeđenja sustava, isticanja mogućeg razvoja poslovnih poveznica Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te predstavljanje novih rješenja i zahtjeva na razini ekonomskih i drugih politika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?