INTERVJU Borjana Krišto
Povratak na članak

Protiv HVO-a i Herceg Bosne 
u BiH se vode politički procesi

Komentari 2

DU
Deleted user
08:46 21.09.2015.

"No, svjesna sam da je to težak posao koji će nailaziti na otpore onih koji u postojećim odnosima vrlo dobro ostvaruju svoje sebične interese, dok narod i građani trpe negativne posljedice". " Samo što neki to neće javno priznati zbog želje da se postojeće stanje produži, a u kojem se dobro “snalaze”."No, neki imaju namjeru preko selektivnoga procesuiranja zločina i njihove politizacije revidirati zbivanja iz ratnog razdoblja radi svojim političkih ciljeva". Iz ovoga bi se dalo zaključiti da u BiH postoje "NEKI" koji svime upravljaju a nikad nitko da ih prokaže niti identificira. Stara partijska priča kao u vrijeme CK SK YU...

VL
CO
cope
06:33 28.09.2015.

Iz proslog rata u 99% slucajeva za sve zlocine postoje dokazi,i onima koji su ih cinili dosao red da se sudi I nista se ne revidira vec se sudi zlocincima.A u vrijeme tih zlocina celnici HDZ-a su vrsilite zlocine ilii izdavali zapovijedi za vrsenje istih.i to je vasa stranka gospodjo Kristo.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.