Građevinski fakultet

Promovirana 83 prvostupnika, 44 magistra i šest inženjera

12.12.2015.
u 07:00

Dekan Građevinskog fakulteta prof. dr. sc. Ivan Lovrić napomenuo je kako su studenti stekli zavidno znanje i kompetencije

Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru jučer je proslavio 37 godina postojanja. Tom prilikom na Građevinskom fakultetu održana je svečana sjednica Znanstveno-nastavnog vijeća i promocija prvostupnika, magistara i diplomiranih inženjera građevinarstva.

Diplome su dobila 83 prvostupnika, 44 magistra građevinarstva i šest diplomiranih inženjera građevinarstva.

Diplomantima je na postignutom uspjehu čestitao i prorektor za znanost Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivo Čolak.

- Ovo nije samo kraj jednog ciklusa vašega školovanja, ovo je kraj jednog načina života. Jer vaši planovi, vaši ciljevi i vaše obveze već sada više nisu isti. Vaši planovi za budućnost su kudikamo veći, odgovornosti se također mijenjaju. Diplomu koju ste danas dobili nemojte promatrati samo kao papir, ona ima mnogo veće značenje. Nastojte uvijek da širi krug ljudi i šira zajednica imaju koristi od nje. Pokušajte svoje znanje uvijek širiti i obogaćivati, ne samo za vrijeme diplomskog studija nego cijeli život, kazao je, između ostaloga, u obraćanju diplomantima prorektor Ivo Čolak.

Dekan Građevinskog fakulteta prof. dr. sc. Ivan Lovrić kazao je kako su magistri sada osposobljeni za planiranje, projektiranje, nadziranje i izvođenje stručnih razvojnih i znanstvenih programa.

- Nakon određenog vremena i stjecanja radnog iskustva bit ćete osposobljeni i za preuzimanje vodećih uloga u poduzećima i istraživačkim institucijama. Budite ponosni na svoje rezultate, rekao je Lovrić napominjući kako su studenti stekli zavidno znanje i kompetencije.

Na svečanosti, nakon uručenja diploma o valjano završenom studiju i pripadajućem stečenom akademskom nazivu, dekan Lovrić je dodijelio nagrade studentima koji su postigli najbolji uspjeh u akademskoj 2014./2015. godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije