165 prvostupnika i 159 magistara struke

Promovirana 324 diplomanta Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

24.11.2022.
u 14:45

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić diplomatima je rekao kako su njihove kompetencije, znanja i vještine snaga SUM-a.

Svečana promocija i dodjela diploma studentima koji su završili studij na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM) održana je u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače, i tom prigodom promovirana su 324 diplomanta, od kojih je 165 prvostupnika i 159 magistara struke.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić diplomatima je rekao kako su njihove kompetencije, znanja i vještine snaga SUM-a.

"Budućnost našeg društva u ovim izazovnim vremenima nije ispisana unaprijed. Na nama svima je da je osmislimo. Na nama je da je izgradimo i to sa smjelošću. Za to nam treba hrabrosti. Treba i dalje okupljati, uključivati, istraživati, ulagati u sebe, znati. To je zadatak koji pada na sve nas, a mi nemamo drugog izbora do li da ga prihvatimo. Hvala vam na tome jer vi to već činite", kazao je  rektor Tomić.

V. d. dekana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru doc. dr. sc. Dražen Barbarić  naglasio je kako je diplomantima trebalo puno odricanja, strpljenja i mukotrpnog rada da bi bili danas na svečanoj dodjeli diploma.

"Molim vas da u sebi kažete 'vrijedilo je' i nastavite istim tempom usavršavanja, razvoja i oblikovanja vlastitih karijera. Pozivam vas da budete stručnjaci u svojim oblastima, jer znanja imate. Pozivam vas da budete kotačići razvoja svojih zajednica, jer ideje i kompetencije posjedujete. Vrata Fakulteta nisu zatvorena, dapače, nastavit ćemo surađivati i međusobno jačati", kazao je  Barbarić, priopćeno je s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?