Seminar za žene

Projekt o ekonomskoj stabilnosti žena kao temelju mira u zajednici

10.11.2015.
u 06:15

U Orašju je održan dvodnevni trening za žene koji se realizira u sklopu projekta TPO Fondacije Sarajevo "Moja poslovna šansa, moja ideja". Fondacija je prije dva mjeseca započela s provedbom projekta pod nazivom "Ekonomska stabilnost žena kao temelj mira u zajednici", a ovaj projekt kroz godinu dana obuhvaća nekoliko ključnih aktivnosti, od edukacije za izradu biznis planova, biranja najboljih planova i dodjelu grant sredstava ženama koje su napravile najbolji plan.

Pozdravnim riječima na ovome treningu uime domaćina obratile su se lokalne koordinatorice Eldina Kukuljević i Mandica Živković.

Napredovanje u poslu

- Imamo širok krug ideja i djelatnosti, od izrade nakita, tradicionalnih zanata poput filigranskog rada, do proizvodnje stoke, zatim malina, kupina i njihove prerade i plasteničke proizvodnje. Nadamo se da ćemo im pomoći i uspjeti ostvariti ono što smo planirali, a to je ekonomski ih osnažiti i dati poticaj za bavljenje željenim poslom i omogućiti im napredovanje u poslu kojim se već bave, kazala je Živković.

Kompletan razgovor čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije