Sedmi put birane osobe godine

Priznanja Goranu Mariću, Nikoli Žulju, Katarini Biško...

30.12.2015.
u 07:30

Od 2009. grudski portal Boboska bira najbolje. Ove godine priznanja su otišla u ruke poduzetnika, političara, sportaša, odlikaša...

Grudski portal Boboska.com sedmi put birao je osobe godine u 2015. s područja ove općine u šest kategorija. Od 2009. biraju se osobe u kategorijama "politika", "gospodarstvo", "sport", "kultura", "ponos Gruda" i "Grudski pečat". Ovogodišnji laureat u politici je Marjan Tomas, načelnik općine Vladislavci u Osiječko-baranjskoj županiji u Hrvatskoj, a koji je podrijetlom iz mjesta Drinovci u općini Grude. Gospodarstvenik godine, ujedno i predsjednik HNK Grude je Nikola Žulj.

Za sport priznanje je pripalo Josipi Braćić, 18-godišnjoj rukometašici Gruda koje su u prošloj sezoni osvojile naslov prvakinja BiH te su postale i osvajačice Kupa BiH. Priznanje u kulturu pripalo je Anamariji Alpezi, kazališnoj glumici i autorici knjige "Ti si moj anđeo".

"Ponos Gruda" je Katarina Biško koja je bila nositeljica projekta ispred OŠ fra Stipana Vrljića u Sovićima "Što Europa znači za tebe" u organizaciji Europske komisije, a koji je proglašen najboljim na razini države.

Posljednja nagrada "Grudski pečat" pripala je jednom od najpopularnijih saborskih zastupnika u Hrvatskoj i ekonomskom stručnjaku Goranu Mariću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije