Hrvatski narodni sabor BiH
Povratak na članak

"Prijedlog liberalizacije viznog režima protivan Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju"

"Ukoliko bi se za svačiji osobni interes pravili presedani, što u ovome slučaju ministrica zapravo otvoreno traži, i ako bi takva praksa postala norma ponašanja za svaku osobnu želju od ministara, država BiH bi otišla u političku i institucionalnu anarhiju", navodi HNS

Komentari 1

HA
Habuhabuhabu
20:39 31.05.2021.

Nije riječ o liberalizaciji već o sezonskom režimu. Arapi dolaze i iz Libanona u Međugorje po takvom režimu pa to ne predstavlja problem HDZ-u. A sigurnosna situacija nije samo na Bliskom istoku krhka. Saudijska Arabija je sigurnija i od Irske, i od Libanona i Izraela čiji avioni svakodnevno slijeću u Hrvatsku. Nikakvi argumenti osim želje da se zbog nekoliko aviona turista održava status quo i napeta situacija u državi. U svakom slučaju - za osuditi. Ali to će se svakako okrenuti kontra Hrvatske i Hrvata jer će i manje naših državljana ići na Jadran. Kad se nema para, sjedi se kod kuće. Veoma jednostavna računica.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.