korisno je

'Prije nego odjeću ubacite u perilicu, napravite ovih pet stvari', savjetuje stručnjakinja

perilica vesa
shutterstock
11.01.2024.
u 14:29

Prvi je korak zakopčati patentne zatvarače prije nego što majice s kapuljačom i jakne ubacite u perilicu rublja, kaže tiktokerica.

Iako je većini uobičajen kućanski posao na koji su navikli, u vezi pranja rublja postoje i neki praktični savjeti koje nisu svi čuli, a koji i taj proces mogu značajno olakšati i poboljšati.

Stručnjakinja je tako podijelila za pranje pet savjeta kojih bi se, kaže, svi trebali pridržavati kada peru svoju odjeću.

TikTokerica s računom TruEarth bavi se tekstilom, a nedavno je u videu pokazala pet korisnih savjeta koje, kaže, treba zapamtiti prije sljedećeg pranja odjeće.

Njezin je prvi korak zakopčati patentne zatvarače prije nego što majice s kapuljačom i jakne ubaci u perilicu rublja, a razlog je taj što raskopčani mogu zapeti za rupice bubnja.

Drugi je savjet da okrenete sve džepove jer će se samo tako i oni potpuno dobro oprati i osušiti.

Treće je, kaže tiktorica, da svežete sve vezice na odjeći, da se ne zapetljaju.

Sljedeće, TruEarth kaže da razmotate čarape prije nego ih stavite prati i posljednji savjet je da se pamučne majice izokrenu naopačke.

- Razlog je zaštita printanog dizajna koji može biti na prednjoj ili stražnjoj strani - rekla je.

- Doslovno radim sve što je navedeno u ovom videu, a da me nitko tome nije učio! Eh,  male pobjede - napisala je jedna zadovoljna pratiteljica, prenosi The Sun.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije