POSUŠJE:

Prijava za novčane poticaje u poljoprivredi najkasnije do 15. studenog

POSUŠJE
19.10.2016.
u 09:30

Služba za gospodarstvo općine Posušje obavještava sve  poljoprivredne proizvođače koji su upisani u RPG i RK, a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi, da su  dužni  prijaviti  plan  proizvodnje za 2017. godinu ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Propisano je da klijent prijavljuje plan proizvodnje za narednu godinu resornom županijskom ministarstvu (Ministarstvu gospodarstva ŽZH) najkasnije do 15.11. tekuće godine.

Klijent koji ne izvrši prijavu planirane proizvodnje u propisanom roku neće moći ostvariti pravo na novčani poticaj u 2017.godini.

Obrazac Prijave plana proizvodnje (PPP) može se preuzeti u Ministarstvu gospodarstva ŽZH , općinskoj službi za gospodarstvo soba br. 109 ili na pultu za informacije u Općini Posušje, svakim radnim danom od 8h – 12 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije