MJEŠTANI SELA U KOJEM JE BILA PUCNJAVA

'Prijatelju je rekao da će ga ubiti nakon svađe oko utakmice, otišao je kući i vratio se s kalašnjikovom'

05.05.2023.
u 13:53

Uvijek kad sam ga vidio djelovao je normalno, jedino što je motorom i autom ludovao kroz selo, ali ovako nije radio probleme, rekao nam je jedan mještanin

U Malom Orašju, mjestu nedaleko od Mladenovca kraj Beograda, 21-godišnji Uroš B. izvršio je krvavi pohod, a ondje je naš novinar Branimir Bradarić razgovarao sa sumještanima. 

- Vikali su zovite hitnu pomoć, zovite policiju, djeca leže ranjena. Ništa nisam vidio, samo sam čuo pucnjavu, ušao sam u kuću jer smo pili kavu na terasi, kad smo sjedili u kući zapucao je jedan rafa, drugi pa treći. Sin mi je rekao ne izlazite van. Ja inače živim u Crnoj Gori i tako se veseli kad se rodi muško. Točno tako, prvo veći rafal, manji, pa jođš manji. Računali smo da je veselje jer se muško rodilo, a ono bilo je obratno. Poslije je došla hitna pomoć i odvezla je ranjene, a dvoje mrtvih je ostalo - rekao je Slobodan Nikolić.

Stefan Marković poznavao je ubojicu, ali i sve stradale. 

- Poznavao sam ubojicu, živio je 500 metara tu od mene, nikad nije bio problematičan. Nikad nije bio agresivan. Ne znam što se dogodilo. Sinoć sam čuo da se drogirao, no to mogu biti samo priče, ne znam. Uvijek kad sam ga vidio djelovao je normalno, jedino što je motorom i autom ludovao kroz selo, ali ovako nije radio probleme. Čuo sam da se posvađao s nekim prijateljem oko utakmice. I da je rekao da će ga ubiti kad se vrati. Došao je s kalašnjikovom i pucao je tu po Orašju. Sve sam ih poznavao. Nikad tu nije bila nikakva katastrofa, ovo je velika šteta - rekao nam je Marković te dodao kako razne priče kruže.  

- Svi kažu da su bila dva muškarca s njim - rekao je.

Vladanka Pavlović u trenutku pucnjave bila je na terasi s obitelji.  

- Bila sam na terasi, oni su bili kod lipe sjedili. Znam djecu. Kod mene je je jedan od njih bio prije dva dana, djeca su tu odrasla, bili su za primjer. Oko pola 11 je sve počelo. Vidjela sam auto, vikala sam što se događa. Unuk me zaustavio i rekao da ne izlazim. Sin mi je stajao na ulazu, zvao je policiju. Stigle su majke odmah poslije, toliko su plakale... Njegovog oca sam znala, njega nisam - rekla nam je Vladanka Pavlović. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije