Kreševo

Prijam za majke i potpora za svako novorođeno dijete

02.01.2016.
u 07:00

Rodiljama je uručeno po 200 maraka, a Vidović, Beganović i Tvrtković su se informirali o problemima njihovih obitelji

U četiri mjeseca tijekom protekle 2015. godine, točnije od početka kolovoza do kraja studenoga, Kreševo je bogatije za devet novih stanovnika, sedam dječaka i dvije djevojčice.

Prijam za majke

Osim radosti koju su mališani, najmlađi stanovnici općine Kreševo, donijeli svojim roditeljima i cijeloj rodbini, rođenje svakoga Kreševljaka na prigodan način obilježe i predstavnici općinske vlasti.

U skladu s politikom potpore svakom novorođenom djetetu na području općine Kreševo, ovih je dana upriličen prijam za majke novorođene djece u općini Kreševo.

Majke najmlađih Kreševljaka su primili Radoje Vidović, načelnik općine Kreševo, zatim Mirsad Beganović, predsjedatelj Općinskog vijeća Kreševo, kao i Ankica Tvrtković, pomoćnica načelnika općine Kreševo za financije, društvene djelatnosti i opću upravu.

Simbolična potpora

Rodiljama je ovom prigodom, tijekom prijma, uručeno po 200 konvertibilnih maraka, a načelnik Radoje Vidović, predsjedatelj Općinskoga vijeća Mirsad Beganović i pomoćnica načelnika Kreševa Ankica Tvrtković su se informirali o problemima njihovih obitelji. Čestitali su im naglasivši, uz ostalo, kako je pomoć u financijskom pogledu skromna, ali ipak predstavlja barem i simboličan oblik potpore koju im pruža Općina Kreševo.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?