Dom zdravlja ljubuški

Pretrage krvi i urina odsad i u drugoj smjeni

13.02.2019.
u 11:53

Iz Doma zdravlja Ljubuški najavili su proširenje zdravstvenih usluga koje se, u prvome redu, odnosi na početak rada Odjela za laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški u drugoj smjeni, objavio je Radio Ljubuški.

Kako stoji u obavijesti te zdravstvene ustanove, već od početka idućega tjedna, točnije od ponedjeljka 18. veljače Odjel za laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški će, sukladno dogovoru djelatnika Odjela i v. d. ravnatelja Doma zdravlja Ljubuški, započeti s radom i u drugoj smjeni.

- Korisnici naših usluga će u drugoj smjeni imati prigodu odraditi pretrage: KKS (kompletna krvna slika), DKS (diferencijalna krvna slika), analizu urina i nalaz CRP-a iz kapilarne krvi (iz prsta). Na ovaj način ćemo, uz prethodno uvođenje rada u drugoj smjeni na Odjelu za radiološku dijagnostiku (RTG služba), omogućiti žiteljima općine Ljubuški bolju i sveobuhvatniju zdravstvenu uslugu u Domu zdravlja Ljubuški te na taj način prevenirati neželjene događaje kojima smo ovih dana, nažalost, svjedoci u našem okružju. Tijekom siječnja 2019. iz vlastitih sredstava nabavili smo uređaj za analizu CRP-a iz kapilarne krvi na Odjelu za laboratorijsku dijagnostiku tako da sada roditelji naših mališana ne moraju ovu skupu pretragu plaćati u privatnim laboratorijima nego je mogu, po uputi pedijatra, izvršiti u Domu zdravlja Ljubuški - priopćili su iz Doma zdravlja Ljubuški. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?