bihać

Premijer USŽ-a obišao ozlijeđene u nesreći u hidroelektrani

03.08.2018.
u 13:08

Premijer Unsko-sanske županije Husein Rošić posjetio je danas KB  "Dr. Irfan Ljubijankić" gdje je obišao ozlijeđene u jučerašnjoj nesreći u Hidroelektrani "Una Kostela".

- Želim prije svega zahvaliti medicinarima na velikoj požrtvovanosti koju su pokazali tijekom akcije spašavanja. Četvorici njih je ukazana medicinska pomoć i oni su sad izvan životne opasnosti, isto kao i četvrti radnik. Bio sam jutros i u samoj Hidroelektrani gdje još uvijek traju istražne radnje oko uzroka ove tragedije. Sigurnost radnika mora biti na prvom mjestu svakoj javnoj kompaniji i očekujem da će istraga otkriti eventualne propuste - izjavio je Rošić.

Izrazio je sućut obiteljima poginulih radnika. 

- Danas u poslijepodnevnim satima planiram obići obitelji stradalih da im osobno izrazim sućut. obitelji trojice Bišćana Seada Mujića, Elvisa Salihodžića i Admira Mulića mogu računati na podršku Vlade USŽ i moju osobnu - rekao je, te najavio da će dan pokopa poginulim radnicima biti proglašen danom žalosti na USŽ-u, priopćeno je iz Vlade USŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?