DRUŠTVENE MREŽE

Preko Instagrama je saznala da ima dvije sestre: 'Javila mi se i rekla da sličimo...'

16.01.2020.
u 19:45

16-godišnja djevojka otkrila je da ima još dvije sestre kada joj se jedna od njih javila preko društvene mreže

U indonezijskoj Gowi 16-godišnja Nabila Az-Zahra čitala je poruke na svojim društvenim mrežama u kojima joj ljudi govore kako netko koristi profil s njezinim fotografijama. Prvo je pomislila da joj je netko ukrao identitet. Ispričala je svoju priču za UNILAD.com.

"7. siječnja pogledala sam svoje poruke na Instagramu i naišla na poruku djevojke Nadye. Pitala me mislim li da sličimo, a ja sam predložila da se čujemo preko video poziva. Bila sam šokirana da mi je djevojka identična. Naizmjenično smo jedna drugoj odgovarale na pitanja o visini, težini, najdražoj boji i piću, a 90 posto odgovora bilo je isto. Nady me pitala jesmo li blizanke, a ja sam rekla da bi bila jako sretna jer bi mi se ostvario san. Odlučila sam pitati moju mamu o svemu."

 

 

Nabilini roditelji, Ramli i Johra rekli su joj da je njezina biološka majka, koja je bila jako siromašna, rodila trojke i da je ona posvojena.

"Mama mi je otkrila da sam imala samo 1,4 kilograma kada sam se rodila. Umirala sam. Bila sam i tužna i sretna istovremeno jer znam istinu. Upoznala sam Nadyu. Zahvalna sam na svojoj obitelji koja me odgojila." Djevojke sada traže treću sestru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?