Večeras Male Melodije

Pregršt divnih pjesma o dječjim radostima, igri, prijateljstvu...

BiH,18.04.2015.Mostar,Kosaca,  Male Melodije Mostar Photo:Stojan Lasic
16.04.2016.
u 07:00

Čitav tjedan Mostar je u znaku raznih političkih, gospodarskih, kulturnih i zabavnih događanja, a večeras će i najmlađi doći na svoje. U Velikoj dvorani Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača” večeras će se, s početkom u 18 sati, održati Dječji festival “Male melodije 2016.”, piše Večernji list BiH.

Na 20. izdanju ovog tradicionalnog dječjeg festivala nastupit će 12 izvođača koji će se natjecati za festivalske nagrade. Festival će svojim plesom otvoriti balerine plesne skupine “Arabesque” u klasi profesorice Arlete Ćehajić. Program će voditi popularni Mladen Jeličić Troko, a u show programu nastupit će Pero Križanović.

U natjecateljskom dijelu programa nastupit će Anastasija Tanasić iz Brčkog, Nina Sinković iz Srbije te Lucija Golemac, 14-godišnjakinja iz Mostara, njezine sugrađanke Katarina Barbarić, učenica 6. razreda osnovne škole, Beata Cvitković, učenica 4. razreda osnovne škole, Anastasia Jelić, učenica 6. razreda, 12-godišnja Marija Golemac, Aleksandra Saša Milović koja ima samo osam i pol godina, Marta Hrkać, učenica 4. razreda, godinu dana mlađa Anđela Knezović, a za dvije godine mlađa Lana Lucović.

U natjecateljskom dijelu programa nastupit će i B-Stars, vokalno-plesna skupina koja u Mostaru djeluje u okviru plesnog studija B-dance, njegujući glazbeno-scensku kreativnost. Veći broj večerašnjih izvođača u Kosači već je nastupao na prethodnim Malim melodijama i ima fanove u svojim školama i susjedstvu.

Rijetko se koji dječji festival i u širem okruženju može pohvaliti svojim jubilarnim, 20. izdanjem. Male Melodije imaju svoju vjernu publiku, a izvođači će im večeras u Kosači ponudi pregršt pjesama o dječjim radostima, prijateljstvu, igri, ljubavi, plesu…

- Male melodije tijekom svoja dva desetljeća najmlađima su darovale čitav niz lijepih i pijevnih pjesama, a iz ovog dječjeg festivala poniklo je nekoliko sad već popularnih pjevača - kaže Kristijan Čarapina, direktor Melodija Mostara.

Mnogi mladi koji neće imati priliku biti nazočni u Kosači moći će uskoro događanja na Dječjem festivalu “Male melodije 2016.” čuti i vidjeti u odgođenoj snimci u programu BHT1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije