Čavara s direktorima kladionica

Predstavnici kladionica žele pomoći u izradi zakonskih rješenja o igrama na sreću

cavara kladionice
10.05.2016.
u 15:31

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s Markom Milanovićem, Krešom Vukojom i Goranom Jozipovićem, direktorima kladionica „Sport Plus“, „Premier“ i „Bet live“.

Uz predstavljanje rada navedenih kladionica, koje zapošljavaju preko 2500 djelatnika i koje su za prva četiri mjeseca uplatile 11 000 000 KM u proračun Federacije BiH pored isplata plaća i doprinosa, direktori su istaknuli i probleme s kojima se društva za priređivanje igara na sreću susreću u svom radu.

Izrazili su nezadovoljstvo iznošenjem neistina putem medija, pa čak i od nositelja visokih pozicija u institucijama vlasti i neravnopravnim položajem društava za priređivanje igara na sreću u odnosu na Lutriju BiH.

Također, istaknuli su da u potpunosti rade sukladno važećim zakonima. Izrazili su spremnost pružiti stručnu pomoć u izradi zakonskih rješenja kojima će se još kvalitetnije urediti ova oblast.

Na sastanku je zaključeno da je potrebno poboljšati zakonsku regulativu, odnosno izvršiti stručnu analizu postojećeg Zakona o igrama na sreću Federacije BiH i njegovih efekata te, na temelju tih podataka, uraditi izmjene navedenog Zakona, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?