seminar

Predstavnici HDZ-a BiH na seminaru EPP-a

17.10.2017.
u 14:51

Na sastanku voditelja predizbornih promidžbi Europske pučke stranke (EPP) kojim je označen početak priprema EPP-a za euroizbore 2019. godine, a koji se održava u Zagrebu ispred HDZ-a BiH sudjeluju glavna tajnica stranke Miljana Glamuzina, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu PFBiH Darijana Katić - Filipović i međunarodni tajnik HDZ-a BiH i zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH, dužnosnici i predstavnici narodnjačko-demokršćanskih stranaka desnog centra iz cijele Europe okupljeni u Europsku pučku stranku skupom u Zagrebu započinju pripreme za izbore za Europski parlament 2019. godine. U Zagreb je došlo, i na seminaru sudjeluje više od 60 dužnosnika EPP-a, najbrojnije političke grupacije u Europskom parlamentu.

Predstavnici EPP-a na dvodnevnom seminaru analiziraju rezultate prošlih izbora po pojedinim državama članicama. Na seminaru se raspravlja i o načinu komuniciranja ključnih europskih tema te se razmatraju mogućnosti kako povećati izlaznost na europskim izborima.

Na početku skupa prisutnima su se obratili predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković te potpredsjednik i voditelj kampanje EPP-a za nadolazeće euroizbore Dara Murphy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?