Na sajmu sudjeluje 13 gospodarskih subjekata s prostora Posavske županije

Predsjednik Vlade PŽ Đuro Topić i ministar Dragutin Živković obišli posavske gospodarstvenike na sajmu gospodarstva u Mostaru

16.04.2024.
u 16:14

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, na kojem je u proteklih 25 godina izlagalo više od 1200 izlagača iz cijeloga svijeta, a posjetilo više od milijun posjetitelja, afirmirao se kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerima. Uz izložbeni dio na sajmu je i ove godine pripremljen raznolik i edukativan konferencijski program, te susreti gospodarstvenika.

Predsjednik Vlade Posavske županije Đuro Topić i ministar gospodarstva, rada i prostornog uređenja Dragutin Živković obišli su štandove posavskih gospodarstvenika. Izrazili su zadovoljstvo izloženim potencijalima gospodarstva i sudjelovanjem na ovoj prestižnoj gospodarskoj manifestaciji.

Na međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru sudjeluje i 13 gospodarskih subjekata s prostora Posavske županije, a sa štandom je predstavljen i pokrovitelj odlaska posavskih gospodarstvenika Vlada Posavske županije. Organizator za izlagače iz Posavske županije je Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja Posavske županije. Ukupan prostor na sajmu predviđen za izlagače s područja Posavske županije je 391 m2.

Na sajmu gospodarstva u Mostaru svoje proizvode i potencijale predstavili su: Yimor d.o.o. (Magic ice), Maxhof Gruppe d.o.o., Duo Domaljevac d.o.o., Eko Posavina, Abonos Posavina, Techno Win d.o.o., Pims Elektro Oprema d.o.o., Classy BH d.o.o., Biro Commerce d.o.o.,Peplast d.o.o.,Temax BH d.o.o., JD Saddlery d.o.o. i Obnova Promet d.o.o. kao i Turistička zajednica Posavske županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije