Povodom nadolazećih blagdana

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović uputio blagdansku čestitku

dragan čović
24.12.2015.
u 12:03

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović uputio je blagdansku čestitku u kojoj svim katolicima želi sretan i blagoslovljen Božić, te svim narodima i građanima Bosne i Hercegovine sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu.

„Razmatrajući godinu iza nas, ne može se ne zamijetiti da je bila drugačija od prethodnih. Postigli smo određene pomake na skoro svim segmentima života i društva, obilježili nekoliko značajnih obljetnica, ali i ugostili mnoge svjetske zvaničnike. Napredak je posebno vidljiv kada je u pitanju reformska agenda i put ka članstvu u Europsku uniju. Na tome putu nailazili smo na mnoge prepreke, te smo morali izvršiti mnoge prilagodbe, a sve s ciljem boljitka za sve narode i građane Bosne i Hercegovine. Sada kada smo na korak do cilja, potrebno je još više, zajednički raditi da se taj posljednji korak i napravi.

Ovo blagdansko vrijeme neka nam posluži da se, dijeljenjem radosti i dobrih želja, još više okrenemo i približimo jedni drugima. Međusobnim razumijevanjem, tolerancijom, jednakopravnošću, možemo postići mnogo više, kako bismo osigurali bolju budućnost za sve nas u Bosni i Hercegovini. Nadahnuti rezultatima koji su postignuti u prethodnoj godini, neka nam cilj bude da u predstojećoj zajedničkim radom postignemo još više.
Svim katolicima želim sretan i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu svim narodima i građanima Bosne i Hercegovine."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?