prognoza za naredne dane

Pred nama je lijepo vrijeme, temperature počinju rasti

mostar šetnja
29.03.2021.
u 08:22

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Nešto više oblaka u središnjim dijelovima. Po kotlinama je moguća magla ili niska oblačnost.

U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 11, a najviša dnevna od 14 do 21 stupanj. 

U Sarajevu umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 15 stupnjeva. 

I narednih dana umjereno do pretežito oblačno vrijeme.

U utorak ponegdje u sjeveroistočnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 13, a najviša dnevna od 9 do 15, na jugu i sjeveru do 20 stupnjeva.

U srijedu prema kraju dana i u večernjim satima razvedravanje. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a najviša dnevna od 12 do 18, na jugu i sjeveru do 21 stupanj.

U četvrtak se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a najviša dnevna od 12 do 18, na jugu i sjeveru do 21 stupanj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?