Vlada HBŽ

Poziv za dostavljanje prijedloga projekata za financiranje iz grantova EU

euri
18.07.2016.
u 11:15

Cilj poziva je utvrditi interes za sudjelovanje u natječaju za dodjelu grantova u vrijednosti između 150,000 i 200,000 eura, koji će biti dodjeljivani u razdoblju od 2016. do 2018. godine

Vlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Međunarodna organizacija rada (ILO) u okviru projekta koji financira EU “Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini”, objavila Poziv za dostavljanje konceptnih prijedloga za sudjelovanje u natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava.

Cilj poziva je utvrditi interes za sudjelovanje u natječaju za dodjelu grantova u vrijednosti između 150,000 i 200,000 eura, koji će biti dodjeljivani u razdoblju od 2016. do 2018. godine.

Prijedlozi projekata trebaju biti fokusirani na stvaranje novih radnih mjesta i podršku lokalnom razvoju kroz institucionalizaciju suradnje među ključnim lokalnim interesnim. 

Poziv je otvoren do 30. kolovoza 2016. godine za sve općine i gradove u Bosni i Hercegovini (BiH), koji se mogu prijaviti u partnerstvu sa zavodima za upošljavanje, akreditiranim obrazovnim institucijama, poduzećima, udruženjima građana uključujući lokalne i regionalne razvojne agencije, sindikatima, privrednim komorama itd.

Ukupna vrijednost projekta je 4 milijuna eura, od kojih su 3 milijuna eura namijenjena za dodjelu bespovratnih sredstava lokalnim zajednicama u BiH. Dodatne informacije o pravu sudjelovanja, kriterijima i načinu prijave uz ostale uvijete i sadržaj prijave za Poziv mogu se preuzeti na web stranici europa.ba. ili na link http://europa.ba/?p=43900, priopćeno je iz Vlade HBŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije