SARAJEVO

Povjerenstvo predložilo imenovanje Amidžića za ministra financija u Vijeću ministara BiH

22.08.2023.
u 13:46

Od Povjerenstva za pripremu izbora Vijeća ministara Bosne i Hercegovine data je preporuka Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH za potvrđivanje imenovanja kandidata za obavljanje dužnosti ministra financija i trezora BiH.

Povjerenstvo je dalo preporuku Domu da potvrdi imenovanje Srđana Amidžića na dužnost ministra financija i trezora BiH, te ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staše Košarca na dužnost zamjenika predsjedateljice Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto (Hrvatska demokratska zajednica - HDZ) uputila je ranije Zastupničkom domu prijedlog za imenovanje novog ministra financija i trezora BiH Srđana Amidžića iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), o čemu bi se zastupnici trebali danas izjašnjavati.

Amidžić bi na mjestu ministra financija trebao zamijeniti Zorana Tegeltiju (SNSD), koji je preuzeo dužnost direktora Uprave za neizravno oporezivanje (UNO).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije