Zgrada vlade HNŽ-a

Potpisnici kolektivnog ugovora sazvali tiskovnu konferenciju

04.09.2018.
u 10:42

Nakon što je prošli četvrtak u zgradi Vlade HNŽ uz prisustvu njenog predsjednika Nevenka Hercega potpisan kolektivni ugovor o pravima i obavezama poslodavaca i radnika iz djelatnosti osnovnog odgoja i obrazovanja potpisnici toga sporazuma su u zgradi vlade sazvali tiskovnu konferenciju.

Tema tiskovne konferencije je početak školske godine 2018/2019 , kao i potpisivanja Kolektivnog ugovora iz oblasti osnovnog odgoja i obrazovanja HNŽ-a. Okupljenim novinarima u ime Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a obratio se  ministar Rašid Hadžović, predsjednik Sindikata učitelja Slavko Lauš, kao i  predsjednik Sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja Omer Tipura.

Da posjetimo da je donošenjem kolektivnog ugovora i rješavanjem pitanja organizacijskih shema omogućava provedbu daljih aktivnosti u vezi s početkom nove školske godine, osobito rješavanje problema oko 200 prosvjetnih djelatnika kojima je bilo upitno puno radno angažiranje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?