Mostar

Potpisan ugovor za stipendiranje studenata koji je vrijedan 357 tisuća KM

17.01.2022.
u 13:39

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Mostara potpisan ugovor o stipendiranju studenata za akademsku godinu 2021/ 2022. godinu. Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić okupio je studente i potpisao ugovor vrijedan 357 tisuća KM. Stipendijama je pomognuto 90 studenata za ovu godinu, piše Dnevnik.ba. 

„Ove godine podijeljeno je 90 stipendija, a ukupno je 226 jer imamo stipendija koje idu od prošle godine, a također se nastavljaju i ove godine. Iznos za stipendije iznosi 357 tisuća KM koji je izdvojio Grad Mostar iz svog proračuna “, rekao je Kordić.

image

Mario Kordić

 N. TURIć - Dnevnik.ba

Od 2015. godine Grad Mostar je podijeo 6,9 milijuna KM stipendije za studente od kojih je pomognuto 4160 studenata u Gradu Mostaru. Mjesečni iznos stipendije iznosi 150, 00 KM za studente u Mostaru, a iznos za studente koji studiraju izvan Mostara mjesečni iznos je 200,00 KM.

image

Studentica Melisa Lejič

 N. TURIć - Dnevnik.ba

„Okupili smo se ovdje danas kako bi smo potpisali ugovor za Gradsku stipendiju. Želim se zahvaliti svima i nadam se da ćemo opravdati ugovor o stipendiranju. S obzirom da u današnjem vremenu koja se odnosi na financijsku situaciju stipendija će mi puno značiti“, kazala je Melisa Lejič, studentica fakulteta Informacijskih tehnologija na Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije