Poruka u liftu

Posvađao se s djevojkom, pa ga je dočekala poruka ljutog susjeda: 'Drugi put radije meditirajte!'

31.03.2021.
u 14:22

Nedavno je jedan muškarac nasmijao korisnike Reddita kad je objavio poruku koju mu je susjed ostavio nakon cjelonoćne glasne svađe između njega i djevojke.

Muškarac naime sam kaže kako su se prije par dana djevojka i on skoro cijelu noć svađali, a kad je sutradan ušao u lift, dočekala ga je poruka ljutog susjeda kojem je očito dozlogrdila buka iz njihovog stana. Poruka je naslovljena na 'ljude koji su se tako krvnički svađali u ranojutarnjim satima', pa je, kaže, pretpostavio da je namijenjena njemu.

- Ne živite sami u j****** kabini! - nastavlja susjed i kaže jako blizu žive i drugi ljudi, a njihova ih je svađa svih probudila. Ipak, susjed ovom paru nije samo prigovorio, već im je predložio i 'rješenje' za dobrobit njihove veze, pa im je napisao da idući put kad osjete da će 'puknuti', odu meditirati, jesti kolače ili - pomoliti se. - Bilo što umjesto da nas držite budnima! - piše susjed, a muškarca u svom pismu naziva i 'malenim plačljivcem'.

- Super mi je kako ovakve poruke koje susjedi ostavljaju uvijek počnu vrlo pristojno 'razumno', ali završavaju totalno ljutito - komentirao je jedan Reddit korisnik koji kaže i da se 's ovim susjedom može poistovjetiti' jer shvaća da čovjek može 'izgubiti živce što uopće mora nekom pisati tako očite stvari'

. - Jesam li ja stvarno jedini koji voli slušati kad se susjedi svađaju - pitao je jedan dečko u komentarima. On kaže i kako u njegovoj zgradi 'na žalost' nema puno stanara koji se tako glasno svađaju, ali kad se netko 'napokon' i posvađa, on je odmah na prozoru da mu slučajno 'ne promakne bit rasprave'.

- Pogotovo ako su me probudili sa svojom vikom, onda stvarno želim da svađa bar bude sočna - napisao je, prenosi Mirror.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?