humanitarna akcija

Posušje preko OPG-ovaca i VUM-a pokazalo veliko srce!

11.04.2020.
u 18:40

Danas je u Posušju nastavljena humanitarna akcija prikupljanja najnužnijih namirnica za najpotrebitije na prostoru općine Posušje.

Ponovno je prikupljena velika količina stvari koje su dostavljene onima kojima je u ovoj situaciji i najpotrebnije. Podsjećamo kako je sve krenulo preko Facebook grupe Posuška Pijaca za sve OPG, dok su se ostali Posušani jedva čekali odazvati na ovakvu akciju, piše Posusje.net. 

Na drugoj strani posuške općine identična akcije provođena je od strane VUM-a ( Virske udruge mladih) koji su na svojoj facebool stranici napisali: ”U ovaj dan tišine i spomena na Isusovu smrt, Virom je odjeknula dobrota i suosjećanje! Hvala svakome od Vas koji ste nesebično dali bilo kakav doprinos ovoj humanitarnoj akciji. U situaciji kada ste vjerojatno i osobno pogođeni ovom pandemijom, pokazali ste Veliko Srce! Hvala još jednom, a poseban pozdrav i hvala momcima iz OPG-a Posuška Pijaca za sve OPG Posušje i volonterima VUM-a za nikad bržu isporuku paketa.”

Posušje je tako po tko zna koji put pokazalo veliko srce. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?