TKO JE U PRAVU?

Poslala mužu svoje gole fotografije, a on poludio kada je doznao kako su nastale

28.01.2020.
u 08:40

Drugima bi goles slike svojih žena bio odličan poklon, ali ovaj muškarac nije bio oduševljen.

Objašnjava kako je bio uzbuđen kada mu je žena rekla da ima iznenađenje za njega i poklonila mu album sa slikama, piše mirror.co.uk.

Kada ga je otvorio, shvatio je da su to gole slike nje, a priznao je i da fantastično izgleda. No, kaže kako je bio sretan sve dok nije pitao tko ju je slikao.

Saznao je da ju je fotografirao muški fotograf, što ga je razljutilo jer je ona gola pozirala za nepoznatog muškarca, a nije ni pričala s njim o tome.

Rekao joj je da je trebala prije pričati s njim i da ne želi da ona pozira za druge muškarce, što je nju razljutilo jer je on trebao biti sretan s tim slikama. 

Svoju priču podijelio je na Redditu, ali reakcije su bile podijeljene. Jedan korisnik je napisao: ''Žena te iznenadila sa seksi golim slikama, a ti se možeš koncentrirati samo na tko ih je slikao? Čovječe, saberi se." Drugi se složio: "Pozirala je za tebe, ne za njega. Pretpostavljam da je fotograf profesionalan i da je to bila samo profesionalna interakcija. Pokušala je biti obzirna za tebe."

No, neki su rekli da je u pravu i da je pogriješila što je gola pozirala ispred nepoznatog muškarca. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?