zanimljiva ponuda HP-a mostar

Pošaljite pismo Djedu Mrazu čak u Finsku

ilustracija
22.12.2018.
u 15:20

Iako će mnogi reći da je pisanje pisama staromodan način komuniciranja i kod starijih osoba, a posebice kod mladih, zaboravljen, iz HP-a Mostar su nam kazali da to baš i nije tako.

- Bez obzira na brzo i moderno vrijeme u kojemu živimo, građani još uvijek koriste usluge pošte za slanje pisama, razglednica i čestitki. Poseban mjesec je prosinac kada se osjeti da je još živa tradicija slanja božićnih i novogodišnjih čestitki pa stoga imamo povećan broj pismovnih pošiljki u HP Mostar. U svojim poštanskim uredima nude veliki broj lijepih čestitki tradicionalnog i modernog dizajna, tako da svatko može pronaći nešto za sebe i svoje najdraže. No, ove godine nude i vrlo zanimljivu ponudu, točnije adresu Djeda Mraza, i to u Finskoj.

- Pismo s vašim željama možete poslati na adresu Djeda Mraza u Finskoj. Adresa je - Santa Claus, eknotie 14-16 FI-96930 Arctic Circle, Rovaniemi, Finland, stoji na službenim stranicama HP Mostar. Ove godine početkom prosinca pokrenuli smo direct mailing kampanju pod nazivom “Pošaljite lijepe želje poštom” gdje smo velik broj naših korisnika upoznali s asortimanom blagdanskih čestitki lijepih motiva - kažu iz HP-a Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije