Cvijanović:

Popis u BiH mora biti u skladu s međunarodnim standardima

Željka Cvijanović
09.03.2016.
u 16:34

Popis stanovništva u BiH mora da bude relevantan, točan, preciziran, te u skladu s kategorijama koje postoje i dio su međunarodnih standarda i pravila Eurostata, istaknula je danas u entitetska premijerka željka Cvijanović.

Tvrdi kako u svemu ima i politikanstva.

- Izgleda kako je u pitanju neka trka koga će da bude više, da bi se nakon toga pričala neka politička priča, a ne kako bi se planiralo ispravno i realizirale određene socijalne, ekonomske i starteške aktivnosti, navela je ona u izjavi novinarima u Čelincu. 

Ona je istaknula kako nije suglasna da se ljudi vode kao rezidenti, ako se pouzdana zna kako sve svoje aktivnosti obavljaju u nekoj drugoj zemlji. 

Komentirajući protest više djece poginulih boraca u banjalučkom parku, Cvijanović je dodala da se problem njihovog zapošljavanja ne može i neće rješavati parcijalno, već sistemski.

U Parku „Mladen Stojanović“ već danima pod šatorima protetsira više djece poginulih boraca, tražeći da im se omogući posao i riješi stambeno pitanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?