peti put

Ponovo obustavljen natječaj za nabavku putovnica

03.10.2017.
u 17:55

Na pitanje imaju li građani razloga za zabrinutost, Nanić kaže da će Agencija za identifikacijska dokumenta BiH uraditi sve da se kontinuitet nabavke putovnica izvrši do 22. ožujka

Agencija za identifikacijska dokumenta BiH (IDDEEA) obustavila je peti natječaj za nabavku pasoša, jer je zainteresirana kompanija iz Rumunije uputila žalbu 26. rujna, potvrđeno je za N1.

"Sada se čeka odluka Ureda za razmatranje žalbi BiH, a mi smo u propisanom roku odgovorili na žalbu", rekao je direktor IDDEEA-e Arif Nanić koji je dodao da bi organ za razmatranje žalbi trebao dostaviti odluku u roku od 30 dana.

Na pitanje imaju li građani razloga za zabrinutost, Nanić je odgovorio da će Agencija za identifikacijska dokumenta BiH uraditi sve da se kontinuitet nabavke putovnica izvrši do 22. ožujka kada se treba izvršiti nabavka s novim dobavljačem te da se nada kako građani neće ispaštati.

Naime, postojeći ugovor IDDEEA s Muhlbauerom ima do 21. ožujka 2018. godine.

Ukoliko novi dobavljač ne bude izabran do kraja ove ili početka naredne godine, postoji mogućnost da se na privremenoj osnovi produži ugovor s Muhlbauerom do ponovne objave natječaja. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?