TRAGEDIJA SPRIJEČENA U ZADNJI trenutak

Pomahnitala majka nakon svađe prijetila da će ubiti bebu

policija
Foto: ilustracija
24.02.2017.
u 13:45

Nakon što je jedan 35-godišnjak iz Štrpca na Kosovu nožem izbo svoje bebe blizance Danila i Nemanju, pri čemu je Danilu nož zario blizu srca i time ga ubio, dok je Nemanja u teškom stanju u bolnici, ali izvan je životne opasnosti, još je jedna tek rođena beba gotovo stradala od svoje majke u Lazarevcu.

M.I. se posvađala sa suprugom, nakon čega je zgrabila svog sina starog tek 40 dana i prijetila da će ga ubiti. S bebom u naručju nekoliko je puta udarila o krevet, a onda ga je pokušala baciti na pod. Suprug je ipak spriječio tragediju u posljednjem trenutku, piše srpski Telegraf.

On je tada pozvao policiju i prijavio da njegova žena nasrće na bebu. Rekao je da je prijetila ubojstvom već danima.

‘Rekla je da je to njen sin, da ga je ona rodila i da s njim može raditi što god joj padne na pamet. Ipsričala je i da je dijete htjela baciti na pod jer ju je suprug naljutio’, rekao je izvor za srpski Telegraf.

Liječnici su ustanovili da beba srećom nije zadobila ozljede, ali dječak je ipak zbrinut u bolnici zbog neuhranjenosti i zanemarivanja. Roditeljima je privremeno oduzeto skrbništvo nad bebom.

Majka je zadržana na liječenju u bolnici, a još se ne zna hoće li protiv nje biti podnijeta kaznena prijava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?