Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Političari i gospodarstvenici odigrali nogometnu utakmicu

Najavljeno je kako će HDZ BiH u budućnosti mnogo pozornosti pridati problemima u općini Prozor-Rama i njihovom rješavanju
03. srpnja 2014. u 15:27 2 komentara 552 prikaza
rama

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice BiH Rama je u suradnji sa svojim temeljnim organizacijama i gospodarstvenicima s prostora spomenute općine, kao i gospodarstvenicima koji su iz Rame, a svoje poslove su organizirali na nekim drugim mjestima, upriličili susret sa sportsko-rekreacijskim sadržajem za članove HDZ-a BiH na prostoru općine Prozor-Rama. Druženje je započelo u mjestu Lug, općina Prozor-Rama. Natjecanju su nazočili prof. dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, s predsjedništvom stranke, Vjekoslav Bevanda, predsjedatelj Vijeća ministara BiH, Rafael Gagro, predsjednik Županijskog odbora HNŽ HDZ BiH s članovima predsjedništva, Denis Lasić, premijer HNŽ s ministrima u Vladi HNŽ, rektorica Ljerka Ostojić i članovi Senata Sveučilišta u Mostaru i izaslanstvo SKB Mostar sa suradnicima. U sportsko-rekreacijskom dijelu organizirane su nogometne utakmice između OO HDZ BiH Rama i Predsjedništva HDZ BiH. Nakon odigranih utakmica uz mnogobrojne članove i simpatizere HDZ-a BiH nastavljeno je neformalno druženje. Najavljeno je kako će ovakvi događaji u budućnosti biti redoviti.

  • rosa:

    Svi koji su mislili da će novopečeni "akademik" Čović baviti se ozbiljnijim poslovima kako bi se poboljšao standard građana BiH i kako bi se poboljšao položaj Hrvata u BiH, ponovo su se prevarili. "Akademiku" je do igre pri čemu je ... prikaži još! nebitno da li su igre u Brazilu ili Rami.

  • cope:

    Covic je izbornik a Susac Mario napadac,Brazilac je Slavo Kukic