Odao ga Facebook profil:

Policija uhitila mafijaša koji je bio u bijegu od 1998. godine

Odao ga Facebook profil:
12.03.2017.
u 10:13

Talijanska je policija, pretražujući društvenu mrežu Facebook, uspjela locirati te na koncu i uhititi muškarca u šezdesetim godinama osuđenog na 22 godine zatvora zbog međunarodne trgovine drogom, a koji je u bijegu još od 1998. godine, javlja AFP.

Pobjegao iz Italije

Giulio Perrone pobjegao je iz zemlje nakon što ga je sud osudio na 22 godine zatvora zbog povezanosti s mafijom u Napulju i međunarodnu trgovinu drogom, prenosi net.hr.

Prvi put ga je sud osudio 1993. godine zbog pokušaja krijumčarenja 16 kilograma kokaina u Italiju. U toj akciji mu je pomagala i njegova supruga.

Skrivao se u Meksiku

Gotovo 19 godina nakon njegova nestanka otkrivena je lokacija na kojoj se Giulio Perrone skrivao sve ove godine. Talijanska je policija, pretražujući društvenu mrežu Facebook identificirala Perronea koji je živio pod lažnim imenom – Saverio Garcia Galiero u mjestu Tampico u Meksiku.

Talijanska policija nije željela otkriti detalje potrage koja je dovela do uhićenja dugogodišnjeg bjegunca.
Otkriveno je kako se Perrone ponovno oženio u Meksiku te da ima djecu s drugom suprugom. Uhićen je u svojem domu u Meksiku te deportiran u Italiju gdje je stigao u petak kasno navečer. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije