SVAKA DVA TJEDNA

Pokazala koliko prljavštine se skuplja u četkama za kosu i kako ih ispravno očistiti: 'Ovo je grozno'

TikTok
28.04.2021.
u 09:53

Prvo što trebate napraviti je izvaditi što je više kose moguće iz svoje četke, a pomoći vam može manji češalj za kosu.

Četke za kosu koriste se svakodnevno, ali rijetko se čiste. Jedna žena na svom TikTok profilu otkrila je da bi se četke za kosu trebale dubinski čistiti svaka dva tjedna te pokazala ispravan način za to.

Jessica Haizman na svom TikToku redovito objavljuje razne trikove i savjete za održavanje i čišćenje kućanstva, a njezin trik za čišćenje četki prikupio je više od 8,4 milijuna pregleda i 1,5 milijuna lajkova.

- Perete li ikada svoje četke za kosu? Ne govorim samo o zapetljanim dlakama, nego o dubinskom čišćenju četke. Zapravo bismo to trebali raditi jednom u dva tjedna - objasnila je u svom videu.

Prvo što trebate napraviti je izvaditi što je više kose moguće iz svoje četke, a pomoći vam može manji češalj za kosu. Zatim svoje četke stavite da se namaču u smjesi vode, sode bikarbone i šampona za kosu oko 30 minuta. Na kraju ih samo dobro isperete i ostavite da se osuše na zraku.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?