od 2. prosinca

Počinje manifestacija 'Čari zime' u Brčkom

29.11.2019.
u 15:53

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić službeno je u petak najavio početak manifestacije "Čari zime" u Brčkom, koja će se održavati na Trgu mladih od 2. prosinca do konca siječnja 2020. godine.

"Riječ je o manifestaciji koja već sada privlači veliku pažnju i interes naših građana i ima za cilj obogatiti ukupnu turističku ponudu grada tijekom zimskog razdoblja, a naročito tijekom božićnih blagdana i novogodišnjih praznika", kazao je Milić.

Na Trgu mladih bit će postavljene drvene kućice s izložbenim i prodajnim programom u duhu same manifestacije, a prateći sadržaj je i otvaranje klizališta na Blatuši, koje će biti u uporabi za petnaestak dana. Planirano je i održavanje novogodišnjeg koncerta na gradskom trgu, a izvođač će uskoro biti poznat.

Milić je pozvao sve tvrtke, nevladine organizacije i udruge, kao i građane koji žele sudjelovati u kreiranju programa same manifestacije da se prijave na otvoreni javni poziv.

"Manifestacija će biti otvorena svakim danom od 17 do 21 sat, a na pozornici koja će biti postavljena bit će upriličen i glazbeni program kao i program za najmlađe", kazao je gradonačelnik Brčkog.

Istaknuo je kako je od 6. do 8. prosinca planiran bogat program za najmlađe kada će u organizaciji Udruge "Mali princ" biti organizirano druženje i fotografiranje s Djedom Božićnjakom, zimski fotostudio, kreativne i likovne radionice, dječja novogodišnja predstava.

"Ovo je pozivnica svima da se uključe u sam program ali i da posjete manifestaciju u naredna dva mjeseca. Nastojat ćemo da ona postane tradicionalna i da u dogovoru s ostalim nadležnima u Brčkom ovu manifestaciju od naredne godine predamo Službi za turizam", rekao je Milić, priopćio je Ured gradonačelnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?