njemačka

Počelo suđenje zaštitaru koji je ubio dječaka iz BiH

Njemačka
15.06.2016.
u 11:50

Počelo je suđenje njemačkom zaštitaru Silviu Schulzu koji se sumnjiči da je ubio dvoje djece, četverogodišnjeg dječaka iz Bosne i Hercegovine Muhameda Januzija, i šestogodišnjeg Eliasa iz Njemačke.

Prema optužnici 33-godišnji zaštitar Silvio Schulz je radio na osiguranju u Potsdamu i prošle godine je oteo dva dječaka, te ih seksualno zlostavljao i ubio, a cijeli slučaj je šokirao Njemačku, prenosi AFP.

 

Schulz je na suđenje došao sa kapuljačom na glavi, a lice je sakrivao papirima. Suđenju također prisustvuju i članovi obitelji ubijenih dječaka. Ukoliko ga proglase krivim, Schulz bi mogao dobiti kaznu doživotnog zatvora.

12

Muhamed Januzi

Podsjećamo, Schulz je uhićen u listopadu prošle godine nakon što ga je identificirala njegova majka na sigurnosnim kamerama koje je objavila policija.

Nakon uhićenja policiji je priznao kako je oteo i zlostavljao Muhameda, da bi ga na kraju i zadavio sa kaišom, a priznao je ubojstvo i Eliasa.

Tužitelji su naveli kako je Schulz oteo Eliasa u Potsdamu u srpnju 2015. godine, a početkom listopada prošle godine oteo je i Muhameda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?