sarajevo

Počela sjednica Doma naroda PFBiH

sjednica
21.04.2016.
u 12:05

Počela je sjednica Doma narod Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine u čijem su najavljenom dnevnom redu izmjene Zakona o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja te Zakona o izmirenju obaveza po osnovu računa stare devizne štednje u Federaciji.

Oba ta akta predložena su po skraćenom postupku, dok su u redovnoj proceduri novi zakoni o financijskom upravljanju i kontroli u javnom sektoru, potom o upravljanju državnim kapitalom u privrednim društvima, kao i zakon o poljoprivrednoj organskoj proizvodnji.

Zakoni o Fondu za zaštitu okoliša i energetsku efikasnost Federacije Bosne i Hercegovine  te o zaštiti okoliša predloženi su u formi nacrta.

Jedna od predloženih točaka dnevnog reda je izvještaj o radu Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za 2015. i informacija o izvršenim revizijama privatizacije državnog kapitala privrednih društava i banaka u Federaciji za period ožujak - listopad 2015.

Izvještaj Parlamentarne komisije o revizijskom izvještaju o proračunu FBiH i revidiranim proračunskim korisnicima za 2014. godinu također je u najavi dnevnog reda.

Predložena je i odluka o izboru potpredsjedatelja Doma naroda iz reda srpskog naroda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije