Čović i Mominah

Poboljšati gospodarsku suradnju BiH i Saudijske Arabije

Čović i Mominah
05.01.2016.
u 13:23

Zajednički je ocijenjeno da postoji prostor za napredak kada su gospodarski odnosi u pitanju, te da je neophodno zaključiti određene ugovore kako bi se otvorile daljnje mogućnosti ulaganja BiH

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se s veleposlanikom Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Nj.E. Hanijem bin Abdullah bin Mohammed Mominahom. 

Predsjedatelj Predsjedništva BiH zahvalio je Njegovoj Ekscelenciji Mominahu za gostoprimstvo koje mu je pruženo tijekom nedavnog službenog posjeta Kraljevini Saudijskoj Arabiji.

Razgovarano je o nastavku uzajamnih posjeta na visokoj i najvišoj razini, koji će zasigurno značajno unaprijediti odnose Bosne i Hercegovine i Kraljevine Saudijske Arabije. 

Tema sastanka bila je i jačanje ugovornih odnosa, s ciljem poboljšanja gospodarske suradnje između dviju prijateljskih zemalja.  

Zajednički je ocijenjeno da postoji prostor za napredak kada su gospodarski odnosi u pitanju, te da je neophodno zaključiti određene ugovore kako bi se otvorile daljnje mogućnosti ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i razvitka svih drugih oblika suradnje, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?