PROMO

Po čemu se novi IQOS ILUMA razlikuje u odnosu na prethodne generacije IQOS uređaja

24.11.2023.
u 12:10

Bezdimne alternative pušenju pokrenule su revoluciju duhanske industrije koju predvode uređaji za zagrijavanje duhana, među kojima je najpoznatiji popularni IQOS. Zagrijavanjem umjesto sagorijevanjem duhana, IQOS je ponudio bolju alternativu cigaretama za sve odrasle pušače, koji bi inače nastavili pušiti.

Što to točno znači? To znači da, zbog toga što ne sagorijeva duhan, IQOS ne oslobađa ni duhanski dim za koji se zna da je glavni krivac za razvoj bolesti koje se povezuju s pušenjem. Zagrijavanjem duhana IQOS eliminira do 95% štetnih materija u odnosu na dim cigarete, što ne znači i smanjenje rizika od 95%. Zbog toga što ne oslobađa duhanski dim IQOS ne dovodi ni do pasivnog pušenja, a nije zanemarljiv ni higijenski benefit, odnosno odsustvo upornog i neprijatnog mirisa spaljenog duhana koji se uvlači u kosu, odjeću, kožu, namještaj...

Na naše tržište nedavno je stigao najnapredniji IQOS uređaj – IQOS ILUMA. A što je to točno unaprijeđeno u odnosu na prethodnu generaciju uređaja, pročitajte u nastavku.

Novi IQOS se neće više morati čistiti

U prethodnim IQOS uređajima zagrijavanje duhanske patrone vršilo se preko oštrice u držaču. Na ovaj način se duhan sakupljao na dnu i zahtijevalo se redovno čišćenje uređaja. Novi IQOS ILUMA nema više oštricu u držaču, već nove potpuno zatvorene duhanske patrone zagrijava putem indukcije. To znači da više neće biti potrebe za čišćenjem uređaja!

Automatsko zagrijavanje

Za razliku od prethodne generacije IQOS-a kod kojih je zagrijavanje pokretano pritiskom na dugme, kod ILUME je dovoljno samo ubaciti duhansku patronu u uređaj koja automatski počinje da se zagrijava.

Dizajn i izbor uređaja

Osim što je dizajn daleko prefinjeniji od prethodnog modela, novi IQOS ILUMA uređaj dolazi u tri različite verzije za sve cjenovne rangove i preferencije. IQOS ILUMA Prime - vodeći uređaj potpuno jedinstvenog dizajna, IQOS ILUMA koji je poboljšana verzija dizajna IQOS 3 DUO uređaja i IOQS ILUMA ONE - jednokomponentni uređaj.
Sva tri modela uređaja također se mogu i individualizirati, a tu je i veliki izbor visokokvalitetnih aksesoara.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za odrasle pušače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije