hrvatski premijer

Plenković: Želimo da Hrvate u BiH predstavljaju njihovi legitimni predstavnici

Andrej Plenković
Patrik MacekPixsell
29.09.2022.
u 14:05

"Želimo da Hrvate predstavljaju njihovi legitimni predstavnici u svim institucijama vlasti, predstavničkim i da kasnije sudjeluju i na razini izvršne vlasti. Ta stalna politika za ravnopravnost Hrvata kontinuitet je i konstanta naše politike", kazao je Plenković.

Na početku sjednice Vlade Republike Hrvatske obratio se premijer Andrej Plenković govoreći o BiH. 

"Bili smo jučer u Livnu, podržali smo kandidate HNS BiH. Želimo da Hrvate predstavljaju njihovi legitimni predstavnici u svim institucijama vlasti, predstavničkim i da kasnije sudjeluju i na razini izvršne vlasti. Ta stalna politika za ravnopravnost Hrvata kontinuitet je i konstanta naše politike. Nismo se sjetili tog pitanja prije godinu dana, na tome radimo, stalno, godinama, temeljito i sustavno", kazao je Plenković. 

"To govorimo kao susjed, prijatelj i saveznik i vjerujem da će brojni Hrvati izaći na izbore u nedjelju", kazao je hrvatski premijer na sjednici hrvatske Vlade. 

Komentara 2

Avatar Booyakasha
Booyakasha
20:29 29.09.2022.

Ako nisi siguran između meHkog i tvrdog Č u meHkoj "kuČi" , koristi najbolje tvrdo Ć u tvrdoj "Ćuni" ...

HA
Habuhabuhabu
14:50 29.09.2022.

I ja želim da Hrvatska riješi problem svog pravosuđa; INu, splitsku zračnu luku i investicioni kriminal, i sta još nešto. I kad se to riješi, neće više Hrvatskoj trebati kriminalci u BiH vlasti.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije