Hrvatski premijer

Plenković o smrti Grbešića: Njegov prerani odlazak veliki je gubitak, svima će nedostajati

andrej plenković
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.08.2022.
u 20:35

"Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za njegova poduzeća i radnike, ali i za gospodarstvo Hrvatske i BiH", ocijenio je hrvatski premijer

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji Mirka Grbešića, jednog od najvećih hrvatskih i bh. poduzetnika i vlasnika niza poznatih tvrtki.

"Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za njegova poduzeća i radnike, ali i za gospodarstvo Hrvatske i BiH", ocijenio je hrvatski premijer dodavši da će nedostajati svima koji su s njim surađivali.

“Pamtit ćemo ga kao uspješnog poslovnog čovjeka koji je svojim poduzetničkim duhom, znanjem i profesionalnošću unaprijedio poslovanje tvrtki kojima je bio na čelu i koje su pod njegovim vodstvom bilježile stalan rast.”, naveo je.

“U ovim teškim trenucima primite izraze iskrene sućuti i poštovanja uime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno”, napisao je Plenković u sućuti. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?